Identitet och åtkomst

Med våra tjänster inom identitets- och åtkomsthantering (IAM) får du oöverträffad kontroll och smidig administration av dina användares behörigheter. Single-sign-on (SSO) och tvåfaktorsautentisering gör lösningen användarvänlig och säker.

Med en modern identitets- och åtkomsthantering (IAM) får dina medarbetare tillgång till just de system och resurser de behöver– när de behöver dem. Ett policybaserat ramverk gör det enkelt att styra behörigheter ända ner på avdelnings- eller individnivå. Tjänsten är fullt kompatibel med molntjänster och hybrida IT-miljöer. Lösningen möjliggör single-sign-on och tvåfaktorsautentisering så att dina användare bara behöver logga in en gång för att få säker tillgång till alla de system och resurser som behövs för en produktiv arbetsdag.

Tillsammans med dig tar våra erfarna experter fram en identitetsstrategi och en lösning som är helt anpassad efter din verksamhets behov och informationsklassning, idag och imorgon.

Huvudsakliga fördelar

 • Överblick och kontroll

  En lösning som ger dig överblick och full kontroll över användare och behörigheter.

 • Regelefterlevnad

  Ökat skydd för hantering av personuppgifter enligt GDPR.

 • Användarvänligt och säkert

  Single-sign-on och tvåfaktorsautentisering ger smidig och säker åtkomst till alla system och resurser oavsett varifrån du arbetar.

 • En proaktiv partner

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon.

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.