Drift av högrisksystem

För dig som verkar inom en bransch eller har en samhällskritisk verksamhet med särskilda krav på informationssäkerhet och regelefterlevnad erbjuder vi säker drift av högrisksystem. Tjänsterna levereras från våra datahallar i Sverige, Norge och Europa och ger maximal redundans i geografiskt separerade driftmiljöer.

Den höga förändringstakten inom den digitala världen gör att det som ansågs vara säkert igår inte nödvändigtvis är det idag. Med den digitala transformationen följer en ny hotbild med ökad förekomst av avancerad cyberbrottslighet och risk för attacker.  

För att uppnå ett fullgott skydd måste du ha koll på betydligt mer än traditionella tjänster som antivirus och brandväggar. En modern lösning måste se till hela verksamheten och omfatta såväl den fysiska miljön och tillhörande tjänster, som regelefterlevnad och bakgrundskontroll av personal.  

Vårt erbjudande inom kritisk system- och applikationsdrift är brett och omfattar allt från privat och publik infrastruktur som kod, till PKI-infrastruktur, automatisk säkerhetsgranskning av kod och SOC-tjänster. Tjänsterna levereras från våra datahallar i Sverige, Norge och Europa och ger maximal redundans i geografiskt separerade driftmiljöer som är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 20000, 27001 och PCI DSS.

Tack vare ett kundnära arbetssätt och stor förståelse för din verksamhet kan våra dedikerade team och erfarna experter guida dig genom ett IT-landskap och en hotbild som ständigt förändras. Med våra lösningar får du en plattform som uppfyller höga krav på informationssäkerhet och regelefterlevnad.

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Huvudsakliga fördelar

 • done

  Hög säkerhet

  Våra tjänster är certifierade enligt ISO 9001, 14001, 20000 och 27001 och uppfyller branschspecifika standarder som PCI DSS.

 • done

  Flexibelt och skalbart

  En lösning som är anpassad efter din verksamhets krav på informationssäkerhet och regelefterlevnad. 

 • done

  En plattform för din innovation

  En kraftfull plattform för infrastruktur som kod, CI/CD-verktyg och integrationer, samt automatiserade drift- och säkerhetstjänster. 

 • done

  En proaktiv partner 

  Våra kunddedikerade team och erfarna experter ser till att du alltid har den bästa lösningen för din verksamhet, idag och imorgon.

Hör av dig så berättar vi mer om vårt erbjudande inom Drift av högrisksystem.

Ange namn
Skicka

Läs här om hur Iver hanterar personuppgifter.

En pålitlig partner

noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 9001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO 14001:2015 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 20000-1:2018 certifierad
noun_Award_1627588 Created with Sketch.
ISO/IEC 27001:2013 certifierad