Alltid rätt kapacitet bakom Nelly och NLY MAN

Kund: Nelly

Nelly erbjuder mode och skönhetsprodukter till unga kvinnor via Nelly.com och till män genom NLY MAN. Nellys kärna är det egna varumärket NLY by Nelly som kompletteras med ett väl valt sortiment av mode från över 700 varumärken. Det egna varumärket har hög modegrad och bidrar till stark kundlojalitet.

Utmaningen

Som en ledande leverantör i en av de snabbaste växande kategorierna inom e-handel, mode, har Nelly höga krav på sin plattform avseende bland annat tillgänglighet och säkerhet. Infrastrukturen ska finnas tillgänglig och fungera bra under alla perioder under året, även då belastningen är extra hög.

Vi känner att vi hittat en leverantör som verkligen förstår våra utmaningar och som kan leverera stabila och säkra lösningar

Lösningen

Iver levererar en helhetslösning som ger Nelly rätt förutsättningar för en driftsäker och effektiv e-handelsplattform. Lösningen är skalbar och kapaciteten varierar i takt med hur belastningen varierar över olika tidsperioder. Utöver leverans och drift av själva plattformen är Iver också Nellys strategiska IT-partner proaktivt stöttar Nelly i sin fortsatta tillväxt. Iver har ett lokalkontor i Borås vilket också möjliggör teknisk support på plats då Nelly har sitt huvudkontor där.

Iver har fina referenser i vår bransch där de löst utmaningar med plattformar som utsätts för stora påfrestningar. Vi känner att vi hittat en leverantör som verkligen förstår våra utmaningar och som kan leverera stabila och säkra lösningar, säger Henrik Palmquist på Nelly.

Tjänster

Iver levererar idag plattformen för Nellys e-handel, central nätverksstruktur samt en MDM-plattform för Nellys klienter. 

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.