Snabbare innovation, mer flexibilitet och bättre kostnadskontroll

Kund: KPMG

KPMG Norge är 1 000 anställda fördelade på 24 kontor i hela Norge och är ett kunskapsföretag med expertis inom revision, konsultation, skatt, avgift och affärsrätt. KPMGs kunder spänner från mindre och medelstora företag till många av Norges största företag, inklusive noterade företag.

Våra anställdas och kunders förväntningar på en effektiv användning av information förändras snabbt. Det ställer stora krav på våra IT-system och hur vi utvecklar dem ytterligare, säger Dag Kjetil Jørgensen, CIO på KPMG.

Iver är KPMG:s partner inom IT-strategi, infrastruktur och IT-tjänster och levererar bland annat Azure Stack som hjälper till att minska IT-kostnaderna, optimera affärsprocesser och stärka KPMG:s förmåga att distribuera nya tjänster.

Samarbetet med Iver möjliggör snabbare innovation och mer flexibilitet och underlättar kostnadskontroll där vi betalar för faktisk konsumtion av tjänster, fortsätter Jørgensen.

Iver levererar Azure Stack som består av hybridlösningar från DellEMC och Microsoft. Azure Stack levereras från Ivers datacenter i Norge, vilket innebär att all data finns på norsk mark och hanteras enligt norsk lag och säkerställer att KPMG har total kontroll över prestandan i sina lösningar.

Kontakta våra experter

Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa IT-lösningen för din verksamhet. Vi ger oss inte förrän du är mer än nöjd. Hör av dig, så lovar vi att svara bums.

Kontakt