En pålitlig partner med geografisk närhet i fokus för Eton

Kund: Eton 

För mer än 90 år sedan grundades ett av världens ledande skjortvarumärken i byn Gånghester utanför Borås. Än idag har Eton sitt globala huvudkontor i den gamla fabriksbyggnaden från femtiotalet. Dess skjortor och accessoarer i lyx och premiumklassen når kunder i över 50 länder genom den egna officiella e-handelsbutiken etonshirts.com, egna brand stores i New York, London, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Frankfurt.

När Eton genomförde sin upphandling av IT-drifttjänster sattes fokus på att hitta en leverantör som kan kombinera ett helhetsåtagande inom IT-drifttjänster med geografisk närhet samt anta rollen som en strategiskt rådgivande partner för att säkerställa att framtida initiativ och investeringar är de rätta. Iver blev Etons nya IT-driftleverantör. 

Utmaningen

Eton hade under en längre period byggt upp en komplex IT-infrastruktur med ett stort antal integrationer och dessutom fanns ett affärssystem som verksamheten vuxit ur. Eton behövde nå en ny nivå av stabil IT-drift. Därutöver behövde hela verksamheten få bättre insyn i IT som helhet och lyfta IT-miljön till nästa nivå. 

Leverans

Iver är idag Etons helhetsleverantör av IT-drifttjänster och på plats hos Eton finns medarbetare från Iver flera dagar i veckan.

Den fysiska närvaron är en mycket positiv del av Ivers support till oss och har också utvecklat Ivers tjänsteleverans då de får en svårslagen verksamhetskännedom, säger Jens Ljungcrantz, IT Operations Manager på Eton.

Iver är en stabil och pålitlig driftpartner och levererar även en bra kundportal för att administrera stora delar av IT-miljön och ge oss den transparens vi vill åt hos en leverantör, fortsätter Jens.

Fördelar

Att finnas nära kunden, både geografiskt och med en kundnära relation är ett av Ivers viktigaste kundlöfte vilket utvecklats till ett starkt fundament i leveransen av IT-drift till Eton. Utöver en pålitlig leverans av IT-drift med en komplett tjänsteportfölj så blev den kundnära relationen kärnan i samarbetet med Iver.  

 

Let’s bring yellow to your business!

Oavsett vad digital transformation innebär för just din verksamhet hjälper vi dig att hitta din bästa väg till molnet.

Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.