Sveriges ledande partneringentreprenör, ByggDialog, förlänger och utökar avtalet med Iver

14 januari 2021 / Pressmeddelande

Ett nytt flerårigt avtal ger Iver fortsatt och utökat förtroende att leverera IT-drifttjänster till ByggDialog. ByggDialog är Sveriges ledande partneringentreprenör med huvudkontor i Karlstad men med projekt över hela landet och regionkontor i Stockholm, Göteborg och Örebro.

ByggDialog, ett byggföretag specialiserade på partnering i byggprojekt, har tecknat ett nytt flerårigt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. ByggDialog bygger främst skolor, sjukhus och industrier men även andra offentliga byggnader, lokaler för handel samt bostäder. Ivers tjänsteleverans till ByggDialog omfattar bland annat serverdrift, säkerhets- och kommunikationstjänster.

-  Med Iver har vi hittat en partner som förstår vikten av flexibilitet, kvalitet och närhet i leveransen av tjänster som är med och förändrar byggbranschen, säger Martin Höök, IT-chef på ByggDialog.

- Att vi får förlängt och utöka förtroende från ByggDialog är ett kvitto på att vi är rätt partner och leverantör för ByggDialog även i fortsättningen.  Vårt kunddedikerade team ger oss som leverantör bra förståelse för ByggDialogs verksamhet och därmed också rätt förutsättningar att agera proaktivt. Vi på Iver är förstås mycket glada för det förnyade förtroende och ser fram emot att utveckla leveransen till ByggDialog under en ny avtalsperiod, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Johan Wilhelmsson, regionchef, Iver, telefon: +46 736 60 31 01, e-post: johan.wilhelmsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Foto: ByggDialog AB

Om Iver
Iver utvecklar, paketerar och levererar IT-tjänster som ger digitala konkurrensfördelar och möjliggör innovation. Vi guidar våra kunder genom ett IT-landskap som ständigt förändras och gör det enkelt att ta del av ny teknik och moderna arbetssätt. Våra kunder finns i alla branscher och vi levererar våra tjänster till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor. Med säte i Stockholm verkar Iver i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion, alltid nära kunden. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor i Sverige och Norge. Vi är stora men finns nära våra kunder, både geografisk och i tanken. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 14 januari 2021, klockan 09.00.