Sollentuna kommun förlänger samarbetet med Iver

31 augusti 2022 / Pressmeddelande

Sollentuna kommun har förlängt avtalet med Iver avseende leverans av arbetsplatstjänster. Det nytecknade avtalet sträcker sig till 2024.

Sedan 2019 har Iver varit helhetsleverantör av arbetsplatstjänster till Sollentuna kommun. Tillsammans har Iver och Sollentuna kommun målet att varje användare inom kommunen ska ha en effektiv och modern IT-arbetsplats. Nu har ett nytt avtal tecknats som innebär att samarbete förlängs till 2024. Ivers leverans omfattar tillgång till digitala tjänster och funktioner där bland annat klientmanagering, virtuell arbetsyta, imagehantering och MDM ingår.

– Vi är förstås glada och stolta över att vi får förnyat förtroende från Sollentuna kommun. Förnyade förtroenden från befintliga kunder är det bästa kvittot vi kan få på att vi lever upp till våra kunders förväntningar. Därutöver är det självklart viktigt att vi fortsätter att utveckla vår leverans till kunder inom offentlig sektor. Nu ska vi säkerställa att vi med användarupplevelsen i fokus levererar digitala arbetsplatser som stöttar moderna arbetssätt och tillgodoser Sollentuna kommuns krav på mobilitet, produktivitet och säkerhet säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, VP Business Development, Iver, +46 732 36 52 49, magnus.furmarker@iver.se

Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,1 miljarder SEK och har cirka 1 600 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se. Informationen offentliggjordes den 31 augusti 2022, klockan 13.00.