Serneke och Iver förlänger ett redan långt samarbete

28 april 2022 / Pressmeddelande

Iver har tecknat ett nytt flerårigt avtal med byggkoncernen Serneke avseende leverans av IT-drifttjänster. Serneke erbjuder heltäckande tjänster inom entreprenad- och projektutveckling med målet att vara det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

Iver och byggkoncernen Serneke har tecknat ett nytt flerårigt avtal vilket innebär att Iver även i fortsättningen kommer vara helhetsleverantör av IT-drifttjänster till Serneke. I Ivers leverans ingår bland annat serverdrift, Office 365-tjänster, wifi-tjänster, klientmanagering och säkerhetstjänster. Det nya avtalet är en ny förlängning på ett redan långt samarbete som inleddes redan 2009.

– Efter ett långt samarbete så väljer vi nu att förlänga vårt avtal. I en accelererad digitalisering inom både Serneke och byggbranschen behövs en flexibel, säker men också stabil infrastruktur, säger Niclas Ölander, IT-chef på Serneke.

– Det känns fantastiskt kul att ett redan långt och framgångsrikt samarbete förlängs med ytterligare en avtalsperiod. Vi har god insikt i Sernekes behov och utmaningar och vi ska även fortsättningsvis leverera en stabil, säker och flexibel IT-drift. I vårt ansvar som parter och helhetsleverantör av IT-tjänster ska vi även säkerställa att vi skapar rätt förutsättningar för Sernekes fortsatta digitala transformation, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, VP Business Development, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,0 miljarder SEK och har cirka 1 500 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 28 april 2022, klockan 09.00.