Modul-System tecknar nytt avtal med Iver

5 juni 2020 / Pressmeddelande

Modul-System, en av världens ledande leverantörer av utrustning för servicebilar, har förlängt och utökat avtalet avseende IT-drift med Iver. Det nya avtalet sträcker sig över tre år och Modul-System fortsätter därmed att vara en betydelsefull kund till Iver.

Modul-System som är en av världens ledande leverantörer av utrustning till servicebilar, med huvudkontor och tillverkning i Sverige med en global närvaro genom dotterbolag och distributörer, har tecknat ett nytt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Ivers leverans omfattar central IT-drift men i och med förlängningen utökas leveransen också med en förbättrad samverkansmodell och ett utökat ansvar för hantering och säkerhet i Office 365 samt för Modul-Systems Active Directory.

- Modul-System vill ha långsiktiga relationer både på kund- och leverantörssidan. Vi har arbetat med Iver, eller med ett av de ingående bolagen i Iver, i över 20 år och är väldigt nöjda med samarbetet, säger David Mickelson, koncernchef på Modul-System.

- Modul-System har varit kund till oss under många år och det känns väldigt bra att vi återigen får förnyat förtroende under ytterligare en avtalsperiod. Genom vår nära relation och förståelse för Modul-Systems verksamhet och utmaningar säkerställer vi att Modul-System alltid har rätt lösning med fokus på hög tillgänglighet och säkerhet. Jag är tacksam och glad över att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som kommer säkerställa att Modul-System fortsätter att vara en nöjd kund, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Johan Wilhelmsson, regionchef, Iver, telefon: +46 736 60 31 01, e-post: johan.wilhelmsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 5 juni 2020, klockan 10.00