Maria Lagerstam ny chef för People & Culture på Iver

23 januari 2023 / Pressmeddelande

Iver rekryterar Maria Lagerstam som ny chef för People & Culture med ansvar för den fortsatta strategiska utvecklingen där bland annat kompetensförsörjning och att bli en av branschens bästa arbetsgivare står i fokus. Maria blir en del av Ivers ledningsgrupp och tillträder sin tjänst den 23 januari.

– Först vill jag välkomna Maria till Iver och till vår koncernledning. Kompetensutveckling och kompetensförsörjning är centrala delar för varje organisation som vill vara relevant över tid. Med Maria ombord fortsätter vi vår offensiva satsning för etablera Iver som en av branschens mest spännande och bästa arbetsplatser där människor kan utvecklas och växa. I Maria får vi en trygg och erfaren ledare med starkt affärsdriv och vana att driva förändring, säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef på Iver.

– Jag ser fram emot att bli en del av Iver och tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare fortsätta stärka medarbetarengagemanget, ledarskapet och möjligheterna för medarbetare att utvecklas. Vårt mål är att Iver ska bli den självklara arbetsplatsen man vill börja, stanna och fortsätta utvecklas på, säger Maria Lagerstam, SVP and Head of People & Culture på Iver.

Maria Lagerstam kommer närmast från AniCura och rollen P&O Director. Dessförinnan har hon bland annat varit Nordisk HR-direktör på McDonalds och HR-chef på Anticimex.

För mer information, kontakta:
Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef Iver, +46 73 668 92 74, carl-magnus.mansson@iver.se

Jakob Tapper, information, Iver, +46 739 81 63 33, jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,2 miljarder SEK och har cirka 1 700 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 23 januari 2023, klockan 09.00.