Malin Lundqvist ny COO på Iver

26 februari 2020 / Pressmeddelande

Malin Lundqvist blir ny COO på Iver. Malin kommer senast från en roll som CIO på Göteborgs Stad och har före det haft ledande befattningar på Volvo Group, Volvo IT och Ericsson. Malin tillträdde sin tjänst på Iver i början av februari.

- Jag är jätteglad över att vi har lyckats rekrytera Malin som ny COO. Malin kommer med sin erfarenhet inom standardisering och effektivisering av IT-leveranser i kombination med stort kundfokus ge oss rätt förutsättningar att nå ännu högre kundnöjdhet och fortsatt tillväxt säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef på Iver.
  
- Att få vara med och bidra till att utveckla Iver och vinna positionen som den ledande leverantören av IT-drifttjänster är en möjlighet som inte gick att säga nej till. Jag gillar den höga ambitionsnivån som finns på Iver och ser fram emot att bidra med min erfarenhet inom centralisering och processorienterad leveransstruktur. Tillsammans med det fantastiska team som jag nu är en del av kommer jag fokusera på att utveckla och kvalitetssäkra våra leveranser. Det här kommer att bli riktigt kul, säger Malin Lundqvist, COO på Iver.

För mer information, kontakta:
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se.

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec och IT Gården. Iver omsätter drygt 1,8 miljarder SEK och har cirka 1 000 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 26 februari 2020, klockan 08.30.