Jens Lööw ny CFO på Iver

13 mars 2020 / Pressmeddelande

Jens Lööw blir ny CFO på Iver. Jens har lång erfarenhet från flera ledande befattningar och de senaste 15 åren som CFO på bland annat Piab och Telia. Jens tillträdde sin tjänst i början av mars.

- Jag är stolt över att välkomna Jens till Iver och vår koncernledning. Jens har gedigen bakgrund och har varit en omtyckt ledare på många framgångsrika bolag. Jens bakgrund och profil passar mycket väl in i vår kultur med ett starkt fokus på kundnöjdhet och tillväxt, säger Carl-Magnus Månsson, vd och koncernchef på Iver. 

- Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Iver. Jag är imponerad av Ivers förändringskraft och hur långt vi har kommit i processen med att integrera de bolag som idag är Iver. Med min bakgrund från olika finansroller i olika kulturer och min erfarenhet av att bygga bolag kommer jag tillsammans med mitt team bidra med att utveckla Iver till att bli den ledande leverantören av IT-drifttjänster i Norden, säger Jens Lööw, CFO på Iver.

För mer information, kontakta:
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,1 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 13 mars 2020, klockan 09.30