Iver vinner Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings fortsatta förtroende

19 augusti 2020 / Pressmeddelande

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har tecknat ett nytt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Det nya avtalet sträcker sig över två år och beräknas vara värt cirka 12 mkr.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, med cirka 175 mäklarkontor och 850 medarbetare i Sverige, har tecknat ett nytt avtal med Iver avseende IT-drifttjänster. Iver ska fortsätta att leverera drift av Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings IT-plattform samt stödja kundens egen servicedesk med kompetens. Därutöver kan respektive mäklarkontor lägga till ytterligare tjänster som LAN, WiFi och brandväggstjänster. Det nya avtalet är en förlängning av ett tidigare fyraårsavtal. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett helägt dotterbolag till länsförsäkringsgruppen, Länsförsäkringar AB och Länsförsäkringar Bank.

- Som Sveriges snabbast växande fastighetsmäklarkedja är det viktigt med en professionell partner som kan möta våra höga krav och som liksom vi prioriterar kundnöjdhet högt, säger Roger Ronland, IT-chef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

- Det är mycket viktigt att vi får förnyade förtroenden från våra kunder. Förnyade förtroenden är ett kvitto på att vi lever upp till våra kunders förväntningar och är avgörande för vår fortsatta tillväxt. Tillsammans med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har vi påbörjat deras cloudresa. I ett nära samarbete med kunden ska vi säkerställa att vi gör rätt teknikval som på bästa sätt stödjer verksamhetens behov idag och i framtiden. Vi på Iver ser fram emot att vara Länsförsäkringar Fastighethetsförmedlings leverantör och partner under ytterligare en avtalsperiod, säger Mikael Ryberg, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Mikael Ryberg, regionchef, Iver, telefon: +46 730 89 43 82, e-post: mikael.ryberg@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 19 augusti 2020, klockan 08.30.