Iver vinnare i Alingsås kommuns upphandling av IT-service- och helpdesk-tjänster

10 mars 2020 / Pressmeddelande

Iver är vinnare i Alingsås kommuns upphandling av IT-service- och helpdesktjänster. Avtalet sträcker sig över fyra år och beräknas vara värt cirka 6 mkr.

I februari i år kvalificerade sig Iver som en av leverantörerna i Alingsås kommuns ramavtal ”IT-service och helpdesk” och nu har Iver vunnit sin första affär inom avtalsområdet. Iver ska, med start 1 april, leverera IT-service och servicedesktjänster till Alingsås kommun.

 - Vi är glada över att upphandlingen av IT-service och helpdesk nu har gått i mål då det är en komplex och viktig tjänst för oss. En bonus är att det finns en lokal förankring hos Iver, vilket borgar för ett tätt och bra samarbete framöver, säger Joachim Palmqvist, IT-chef i Alingsås kommun.

- Vi är stolta och glada över att vi vinner ytterligare en upphandling inom offentlig sektor och en ny kund i Alingsås kommun. Nu ska vi säkerställa att vi genom vår leverans ökar kommunens produktivitet och effektivitet.  Vi har duktiga medarbetare som med sitt personliga engagemang kommer att säkerställa Alingsås kommuns kundnöjdhet, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Johan Wilhelmsson, regionchef, Iver, telefon: +46 736 60 31 01, e-post: johan.wilhelmsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har vi, med EQT som ägare, vuxit oss starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Iver omsätter drygt 2,1 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare. Läs mer på iver.se (http://www.iver.se).

Informationen offentliggjordes den 10 mars 2020, klockan 09.30.