Iver och Nelly Group förlänger samarbete

20 april 2022 / Pressmeddelande

Iver har tecknat ett nytt flerårigt avtal med Nelly Group avseende leverans av IT-infrastrukturtjänster. Nelly Group driver nelly.com som är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor samt nlyman.com.

Iver och Nelly Group har tecknat ett nytt flerårigt avtal vilket innebär att Iver även i fortsättningen kommer vara helhetsleverantör av IT-drifttjänster till Nelly Group. I Ivers leverans ingår bland annat serverdrift, Office 365-tjänster, servicedesk och klientmanagering. Nelly Group driver nelly.com som är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor samt nlyman.com. Nelly Group har cirka 1,2 miljoner kunder och omsätter 1,4 miljarder kronor per år och är noterade på Nasdaq Stockholm.

– Iver är lyhörda för våra behov och har en bra förståelse för vår verksamhet, samtidigt som de bidrar med best practice genom sin erfarenhet från andra kunder. Med ett förlängt samarbete ser vi fram emot att fortsätta det utvecklingsarbete vi bedriver tillsammans, säger Andreas Drougge, CTO, på Nelly Group.

– Ett förnyat förtroende från Nelly Group är vi förstås väldigt stolta över. Vi har samarbetat framgångsrikt under flera år och i takt med att vi ökat vår verksamhetsförståelse för Nelly Groups affär har vi tillsammans kunna utveckla den. Nu ska vi fortsätta att utveckla vårt samarbete och säkerställa att Nelly Group är i teknisk framkant och att vi på så sätt hjälper Nelly Group att ha rätt förutsättningar i sin fortsatta utveckling, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, VP Business Development, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: magnus.furmarker@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,0 miljarder SEK och har cirka 1 500 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 20 april 2022, klockan 09.00.