Iver och Blomsterlandet förlänger ett redan 20 år långt samarbete

26 augusti 2021 / Pressmeddelande

Iver och Blomsterlandet, en svensk kedja i trädgårdsbranschen med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr, har tecknat ett nytt avtal avseende en helhetsleverans av IT-drifttjänster. Samarbetet som inleddes för över 20 år sedan har nu förnyats och därmed förlängs ett av Ivers längsta partnerskap.

Blomsterlandet, en svensk rikstäckande kedja med 63 butiker och ett brett sortiment av såväl växter som tillbehör för hem och trädgård, har förlängt avtalet och partnerskapet med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Iver har idag en omfattande tjänsteleverans till Blomsterlandet som bland annat innehåller drifttjänster, servicedesk, arbetsplatstjänster och butiksplattform.

– Att ett 20-årigt samarbete förlängs ytterligare känns helt enkelt fantastiskt. Vår absoluta styrka är att vi känner Blomsterlandet, både människorna och verksamheten, oerhört väl. Tillsammans har vi utvecklat kundanpassade processer och rutiner som stödjer verksamheten på bästa sätt. Bland annat gör vi tillsammans med kunden på-platsen-besök i varje butik, varje år, där vi byter ut utrustning genomför utbildningar enligt en fastlagd tidsplan. Därutöver har vi nära och kontinuerlig kontakt för att alltid driva projekt och leverans framåt. Nu ska vi säkerställa att vi även framåt förtjänar vår relation med Blomsterlandet och att vårt partnerskap ska fortsätta för en lång tid framöver, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Johan Wilhelmsson, regionchef, Iver, telefon: +46 736 60 31 01, e-post: johan.wilhelmsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver utvecklar, paketerar och levererar IT-tjänster som ger digitala konkurrensfördelar och möjliggör innovation. Vi guidar våra kunder genom ett IT-landskap som ständigt förändras och gör det enkelt att ta del av ny teknik och moderna arbetssätt. Våra kunder finns i alla branscher och vi levererar våra tjänster till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor. Med säte i Stockholm verkar Iver i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion, alltid nära kunden. Iver omsätter drygt 2,5 miljarder SEK och har cirka 1 350 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor i Sverige och Norge. Vi är stora men finns nära våra kunder, både geografisk och i tanken. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 26 augusti 2021, klockan 09.00.