Iver levererar skandinavisk lösning till försäkringsbolaget Help

4 maj 2021 / Pressmeddelande

Försäkringsbolaget Help har valt Iver som ny leverantör av IT-drifttjänster. Avtalet sträcker sig över tre år och leveransen omfattar tjänster till Helps verksamheter i Norge, Sverige och Danmark.

Försäkringsbolaget Help har valt Iver som ny leverantör och partner avseende leverans av IT-drifttjänster till Helps verksamheter i Norge, Sverige och Danmark. Under de kommande tre åren ska Iver bland annat leverera drift- och nätverkstjänster samt hårdvara. Help gör det möjligt för vanliga privatpersoner att få juridisk hjälp i försäkringsform. Help erbjuder tjänster inom vardagsjuridik och är den enda leverantören i Skandinavien som har fullt fokus på juristförsäkringar.

-  Efter sju år hos en annan leverantör valde vi under 2020 att ingå ett samarbete med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Iver har varit ett stort stöd i arbetet med att planera och genomföra en krävande migration. Utmaningar under migrationen har Iver löst löpande och jag vill lyfta fram Ivers konsulter och supportpersonal som har tagit ett stort ansvar för att säkert migrera över vår verksamhet till Ivers plattform. Vi är övertygade om att vi har valt rätt leverantör, säger Mikhail Lilleøren, IT- och utvecklingschef på Help.

- Jag är stolt över att Help är en ny kund till oss på Iver. Genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang ska vi säkerställa att Help alltid har den bästa lösningen. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som med stor förståelse för kundens affär och respekt för de utmaningar verksamheten möter ska säkerställa att Help blir en nöjd kund till oss, säger Lotta Strömbäck, regionchef Norge på Iver.

För mer information, kontakta:
Lotta Strömbäck, regionchef, Iver, telefon: +46 70 340 07 57, e-post: lotta.stromback@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver Iver utvecklar, paketerar och levererar IT-tjänster som ger digitala konkurrensfördelar och möjliggör innovation. Vi guidar våra kunder genom ett IT-landskap som ständigt förändras och gör det enkelt att ta del av ny teknik och moderna arbetssätt. Våra kunder finns i alla branscher och vi levererar våra tjänster till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor. Med säte i Stockholm verkar Iver i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion, alltid nära kunden. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor i Sverige och Norge. Vi är stora men finns nära våra kunder, både geografisk och i tanken. Läs mer på iver.se. Informationen offentliggjordes den 4 maj 2021, klockan 09.00.