Iver fortsätter att digitalisera Bokusgruppen

20 januari 2022 / Pressmeddelande

Bokusgruppen, Sveriges marknadsledande bokhandelsaktör med starka varumärken som Bokus, Bokus Play och Akademibokhandeln, har förlängt och utökat avtalet med Iver.  

Bokusgruppen och Iver har förlängt sitt samarbete med ett nytt mångårigt avtal där Iver även i fortsättningen ska leverera IT-drift samt tjänster för arbetsplats, telefoni, och support. Inom ramen för det förlängda avtalet ska Iver genomföra en modernisering av tjänsteleveransen samt driva en transformation till molnbaserade kassa- och arbetsplatstjänster.

– Vi är glada att fortsätta samarbetet med Iver. Den flexibilitet och skalbarhet Iver kunde erbjuda oss i sina tjänster ger oss möjligheter att ytterligare snabba på en redan kraftigt accelererad resa inom digitalisering och effektivisering, säger Victor Lysell, Utvecklingschef IT, på Bokusgruppen.

– Vi är självklart stolta och glada över att vi utvecklar vårt samarbete och leverans till Bokusgruppen. Att vi får förnyade förtroenden från våra befintliga kunder är otroligt viktigt och det bästa beviset på att vi lever upp till kundernas högt ställda förväntningar och krav. Vi har rätt tjänster och förståelse för Bokusgruppens verksamhet för att framgångsrikt stötta dem i sin fortsatta digitalisering, säger Christian Karlsson, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Christian Karlsson, regionchef, Iver, telefon: +46 73 347 10 18, e-post: christian.karlsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 2,8 miljarder SEK och har cirka 1 500 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 20 januari 2022, klockan 09.00.