Iver driftar Hogias intelligenta transportlösningar

23 november 2021 / Pressmeddelande

Iver är ny strategisk driftpartner till Hogias intelligenta transportlösningar. Ett nytt mångårigt samarbetsavtal är tecknat.

Iver har tecknat ett nytt avtal med Hogia avseende leverans av drifttjänster för Hogias transportlösningar. Ivers lösning och leverans bygger på en konsolidering av Hogias tidigare uppsättning och skapar en effektiv, säker och skalbar leverans där Hogias olika kundmiljöer kan samköras men ändå hållas isolerade. Hogias intelligenta transportlösningar är en del av det digitala ekosystemet som tillsammans med Hogias kunder möjliggör en mängd olika digitala lösningar för bland annat kollektivtrafik, transportföretag, terminalhantering och rederier. Hogia är en ny kund till Iver.

– Tillsammans med Iver kommer vi att kunna skala upp vårt driftserbjudande och höja tillgängligheten för våra kunder ytterligare. Därmed ger vi våra kunder ökad trygghet och större möjligheter att fokusera på att planera trafiken för alla resenärer runt om i Sverige och Norden, säger Johan Jensen, driftansvarig på Hogia Public Transport Systems.

– Att vi har vunnit Hogias förtroende som ny IT-partner och ytterligare en kund inom segmentet logistik och transport känns förstås väldigt bra. Vi har redan etablerat ett nära samarbete och påbörjat en leverans där vi effektiviserar och konsoliderar Hogia lösning på ett modernt och säkert sätt. Jag är övertygad om att vi med våra engagerade medarbetare, vår tekniska expertis och goda affärsförståelse kan realisera de möjligheter som finns för Hogia i en ökad digitalisering av verksamheten, säger Christian Karlsson, regionchef på Iver.

För mer information, kontakta:
Christian Karlsson, regionchef, Iver, telefon: +46 73 347 10 18, e-post: christian.karlsson@iver.se
Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 2,7 miljarder SEK och har cirka 1 400 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 23 november 2021, klockan 09.00.