Frigoscandia förlänger samarbetet med Iver

9 mars 2023 / Pressmeddelande

Iver och Frigoscandia, det branschledande specialistbolaget inom livsmedelslogistik, förlänger avtalet och samarbete avseende leverans av IT-infrastrukturtjänster.

Iver och Frigoscandia förlänger samarbetet när ett nytt mångårigt avtal har tecknats. Iver är Frigoscandias helhetsleverantör av IT-infrastrukturtjänster och Ivers leverans kommer bland annat att innefatta tjänster inom infrastruktur, system- och applikationsdrift, IT-arbetsplats samt nätverk och kommunikationstjänster. Frigoscandia är branschledande på kundnära logistiklösningar av livsmedel. Idag levererar Frigoscandia över en miljon sändningar, till över 50 000 adresser varje år via tjänster som riktar sig till hela försörjningskedjan från producent till konsument.

– Vi går nu in i en ökad digitaliseringsfas för att ytterligare stärka vårt erbjudande till våra kunder och nå våra affärsmål. Vi har förlängt vårt redan påbörjande samarbete med Iver som leverantör och ansvarig för Frigoscandias digitala service. Iver har kunskap om våra behov och vår riktning framåt vilket kommer underlätta vår fortsatta digitala förändringsresa, säger Tobias Dahlskog, CIO på Frigoscandia.

– Att vi får förnyat förtroende från Frigoscandia känns förstås väldigt bra. Vi har haft ett nära samarbete Frigoscandia under flera år, ett samarbete som givit oss värdefulla insikter och kunskap om deras verksamhet och målbild. Som helhetsleverantör av IT-infrastruktur har vi förstås ett stort ansvar. Vi ska alltid vara nära Frigoscandia och med en god förståelse för deras affär och mål, bidra till att driva verksamhetens fortsatta digitalisering. Jag ser fram emot vårt fortsatta och samarbete säger Magne Solberg, EVP Enterprise, på Iver.

För mer information, kontakta:
Magne Solberg, EVP Enterprise, Iver, +47 920 16 805, magne.solberg@iver.no

Jakob Tapper, information, Iver, +46 739 81 63 33, jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,2 miljarder SEK och har cirka 1 700 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 9 mars 2023, klockan 09.00.

Taggar: Infrastruktur Handel och logistik