Agra väljer Iver som ny IT-driftleverantör

7 mars 2024 / Pressmeddelande

Agra, en av Skandinaviens största varumärkesbaserade livsmedelskoncerner, har valt Iver som ny IT-driftleverantör.

Agra, en norsk familjeägd livsmedelskoncern grundad 1885 med bolag i Norge, Sverige och Danmark, har valt Iver som ny IT-driftsleverantör. Agra och Iver har tecknat ett flerårigt avtal avseende leverans av drifttjänster, servicedesk, serverdrift, support 24/7/365, kommunikation, kundportal och licenshantering. Agra-koncernen står bakom välkända varumärken som Mills, Melange, Vita hjertego', Stryhns och Rydbergs. Med över 15 välkända varumärken och en omsättning på nästan 5 miljarder norska kronor är Agra ett av Skandinaviens största varumärkesföretag.

- När vi valde IT-partner var det viktigt för oss att de har bredden och kompetensen att växa med oss, att de är flexibla och kan anpassa sig till våra behov och krav. Dessutom är det viktigt för oss att leverantören kan leverera lösningar som ger oss rätt förutsättningar för att driva, stödja och vidareutveckla våra system i koncernen. Genom upphandlingsprocessen har vi upplevt en flexibilitet som ger oss förtroende för att Iver är rätt partner att leverera detta, säger Helge Mothes, CIO på Agra.

– Det känns bra att vi har vunnit Agras förtroende och att vi tecknar avtal med en ny, stor, skandinavisk kund. Jag är stolt över våra medarbetare som återigen presenterat en modern och relevant lösning som ger Agra rätt förutsättningar att fokusera och lägga tid på sina mest värdeskapande arbetsprocesser. Genom ett nära samarbete och förståelse för Agras affär kommer vårt kundteam säkerställa en modern, stabil och säker leverans, säger Ketil Augustson, VP Business Development, på Iver.

För mer information, kontakta:
Ketil Augustson, VP Business Development Enterprise, Iver, +47 934 23 072, ketil.augustson@iver.no

Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@iver.se

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,2 miljarder SEK och har cirka 1 700 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes 7 mars 2024, klockan 09.30.