Accelerate at Iver växer – nu ännu starkare i Skåne

6 oktober 2023 / Nyhet

Accelerate – Ivers nordiska konsultverksamhet bestående av över 300 experter inom områden som strategi, molntransformation, systemutveckling och cybersäkerhet växer nu i Skåneregionen. Maria Barkhagen är konsultchef på Accelerate at Iver och ansvarig för Ivers konsultnärvaro i Skåne. Vi har pratat med Maria för att höra mer om utbyggnaden av Accelerate at Iver och vad satsningen innebär för såväl kunder som kandidater.

Ivers nordiska konsultverksamhet, Accelerate at Iver, är i en spännande tillväxtfas och stärker nu sin närvaro i Skåne. Erbjudandet breddas till att inkludera strategisk och verksamhetsmässig utveckling som en integrerad del av konsultverksamhetens tjänster. Detta för att kunna erbjuda heltäckande lösningar som rustar företag för att framgångrikt kunna möta morgondagens utmaningar och skapa möjlighet att driva innovation.

– I Skåne ser vi en stor efterfrågan inom vårt breda kompetensområde som omfattar allt ifrån avancerade molnlösningar till modern IT-säkerhet och digital transformation. Tillsammans med Köpenhamnsregionen utgör Skåne en marknad full av möjligheter. Vi vet också att näringslivet i Helsingborg har en lång, och stolt, tradition inom parti- och detaljhandel samt logistik, och vi ser fram emot att stödja och växa med dessa branscher. Vi vill leda vägen inom digital transformation och möjliggöra för våra kunder att nå nya höjder i en snabbt föränderlig värld, säger Maria Barkhagen, konsultchef på Accelerate at Iver.

Med en stadigt inkommande ström av nya kunder rekryterar Accelerate at Iver aktivt för att möta den växande efterfrågan. För den som är ute efter att ta nästa steg i karriären, vill lära sig nytt och utvecklas inom sin profession finns nu ett guldläge, säger Maria.

– För den som är nyfiken om att förvärva ny kunskap, utveckla sina färdigheter inom sitt yrkesområde och vill ta nästa steg i sin karriär, är detta en unik möjlighet. Vårt team befinner sig mitt i en spännande tillväxtfas, och det finns nu omfattande potential att utvecklas tillsammans med oss och göra en framgångsrik karriär. Accelerate at Iver är inte bara en arbetsplats, det är en plats där vi arbetar tillsammans som ett team och ett företag med en stark gemenskap. Vi är en organisation som ständigt strävar uppåt och framåt, och vi fruktar inte att gå utanför gränserna för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Taggar: Accelerate at Iver
Image Alt Text

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Accelerate at Iver och expansionen i Skåne? Kontakta Maria Barkhagen!