Markus Berg

Servicedesk Manager, Alingsås

Efter tio år som brevbärare bestämde sig Markus för att omvandla sitt stora IT-intresse till en karriär. 2018 tog han examen i Nätverk- och systemadministration och jobbar som Servicedesk Manager, nära våra kunder, i ett av våra driftteam. 

– Jag har hört mycket gott om Iver som arbetsplats. För mig var det ett mål med mina studier att få börja arbeta på Iver för att själv vara en del av en spännande tillväxtresa. Och nu är jag det, vilket känns grymt spännande. 

Från start arbetade Markus som nätverkstekniker men avancerade på bara några månader till rollen som Servicedesk Manager. Han arbetar i den del av organisationen som fokuserar på drift, utveckling och underhåll av Ivers tjänsteerbjudande, och lägger stort fokus på design, driftsättning och support av kundernas nätverksmiljöer. 

– Jag trivs otroligt bra på Iver. När jag bara efter ett par månader blev erbjuden utmaningen att anta rollen som Servicedesk Manager kände jag att det var en chans jag var tvungen att ta för min egen skull. Sammantaget kan man säga att mitt huvudsakliga ansvar är att fördela och följa upp inkommande ärenden till vårt driftteam och säkerställa en god leverans. Överlägset roligast är variationen på ärenden, ingen dag är den andra lik och jag lär mig något nytt varje dag. 

På frågan hur det är att jobba på Iver svarar Markus: 

– Iver som arbetsplats är helt grymt bra. Här och nu är det fantastiskt, helt enkelt! Jag tycker det är kul att komma till jobbet varje dag. Generellt sett så gör alla allt för att vi ska lösa våra problem, vilket skapar en mycket bra sammanhållning som självklart påverkar trivseln på ett positivt sätt.  

Till dem som funderar på att söka sig till ett nytt jobb på Iver hälsar han att det är värt att ta den chansen. 

– Jag var ju helt sjukt nervös över att inte få jobbet men det gick ju bra ändå! Så mitt råd är att våga söka, det finns riktigt bra utvecklingsmöjligheter och jag kan verkligen rekommendera att Iver om man är intresserad av att växa både som person och professionellt.  

Jobba hos oss

Hos Iver behövs allt från IT-tekniker till projektledare. Vi tror på kraften i nära samarbeten och håller alltid på utkik efter nya teammedlemmar.

Lediga tjänster

Möt några i våra team

00/00
  • ”Jag sökte mig till Iver för att jag ville jobba i ett bolag som är kundfokuserat på riktigt. ”
    Läs mer Pernilla Henriksson, key account manager
  • ”Iver som arbetsplats är grymt bra!”
    Läs mer Markus Berg, servicedesk manager
  • ”Trots att vi snart är 850 fler medarbetare än när jag började, är vi en lika hjälpsam och stöttande arbetsplats nu som då.”
    Läs mer Jesper Andersson, gruppchef

Se några av våra uppdrag

Våra uppdrag