Möt Oscar!

Oscar Carlsson, DevOps/Cloud Engineer

play_arrow

Med mjukvaruutveckling, datorsystem och nätverk i botten jobbar Oscar idag med DevOps. En vanlig dag innehåller allt från att bygga containers och helm charts till arbete ute i datahallar. Oscar brinner för modern och säker infrastruktur, där infrastruktur som kod ligger till grund. Under mastern specialiserade han sig därför på distribuerade system och datorsäkerhet.

Men DevOps var inte alltid en självklarhet. Efter studierna var han inställd på att arbeta med mjukvaruutveckling men gled så småningom in på DevOps. Under tiden på Accelerate at Iver har han sedan fått möjlighet att djupdyka inom området och på så sätt utveckla sina kunskaper inom DevOps som nu är hans primära uppdrag och som han trivs bra med.

Jag är med i utvecklingen mot en modernare och säkrare infrastruktur, där openshift, containerinsering och härdning av servrar är mitt specialistområde.

En arbetsplats där man hjälper varandra, där man är öppen och tänker tillsammans är viktigt för Oscar, som motiveras av tydliga mål och att tillsammans med teamet få leverera någonting som både teamet och kunden är nöjda med.

– Det bästa på Accelerate at Iver är alla trevliga kollegor och den i princip obefintliga hierarkin. Det är en väldigt lätt stämning på kontoret och man känner att ett stort fokus ligger på att skapa en miljö som är trivsam att arbeta i.

Image Alt Text

Bli en del av Iver!

Följ med oss på resan, hör av dig.