Möt Freyr Hlynsson!

Support

play_arrow

Freyr Hlynsson arbetar inom supporten på Iver. Han började på iver i en roll som trainee augusti 2020. Lär känna Freyr bättre i videon nedan!

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig? 

En typisk arbetsdag för mig består mest av att svara på inkommande samtal från kunder. Det kan vara stor variation i förfrågningarna, antingen saker de undrar över eller så handlar det om något som är fel. Det finns alltid något nytt att ta tag i. 

Vilka kunder/projekt trivs du bäst med? 

Jag tycker att det är mest spännande med kunder som har unika och utmärkande problem. Det är intressant att felsöka, och då blir det ännu mer spännande om behöver klura ut det själv, istället för att få en färdig lösning från en bruksanvisning. Jag trivs med alla kunder, men om jag skulle peka ut en så skulle det förmodligen vara Help Forsikring. Med dem har jag alltid trevliga samtal som förgyller mina dagar.  

Vad är det som gör att du trivs på Iver? 

Det som gör att jag trivs så bra på Iver är känslan av att jag bemästrar uppgifterna jag möter i min roll, och att jag har möjlighet att utvecklas och bli bättre. Det finns alltid något nytt att lära och när man jobbar med att lösa problem kan man inte göra annat än att må bra när man lyckas. 

Det som gör min vardag spännande är att man aldrig vet vad som kommer att dyka upp när man svarar på inkommande samtal från kunder. Kommer jag att kunna lösa nästa förfrågan? 

Vad motiverar dig? 

Jag motiveras av att kunna bidra till teamet och till kunderna. Att fixa problem och att inleda trevliga konversationer med de kunder som ringer är något som får mig att trivas med min roll. Utöver detta motiveras jag av viljan att bli bättre, lära mig mer och bli ännu mer självständig med tiden. 

Kan du berätta lite om din karriärsutveckling? 

När jag började på Iver som trainee i augusti 2020 hade jag mycket liten kunskap om datorer, med undantag för mycket grundläggande felsökningsfärdigheter. Detta har sedan utvecklats till en bra grund i förståelse och förtrogenhet med de olika kundernas upplägg, frågeställningar och berättelser. Jag har sedan starten fått jobba on-site, varit i direktkontakt med kunder och fått både mer förtroende och ansvar med tiden. Jag har haft en väldigt brant inlärningskurva efter att jag började på Iver. 

Var ser du dig själv om 5 år? 

Om 5 år skulle jag kunna tänka mig att vara kundansvarig, eller möjligen ha något internt ansvar då jag föredrar dynamiskt och lite repetitivt arbete. 

Vad tycker du om att göra på fritiden? 

Tidigare har jag suttit i en politisk ungdomsstyrelse och gjort mycket ideellt arbete på konserter och liknande. Jag har dock tagit en paus från detta. På fritiden är jag vanligtvis med vänner eller testar nya saker.