Kundnära IT-tekniker- sökes till Iver

Cloud & Infrastructure · Göteborg, Borås, Alingsås

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Nu söker vi en Kundnära IT-tekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega? Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". 

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg, Alingsås eller Borås!  

Din roll på Iver?
På Iver har vi upprättat en specifik avdelning där man som IT-Tekniker arbetar inriktat mot mindre till medelstora kunder kallat SMB. Det betyder att du i din roll har en tätare dialog med kunden och arbetar mer dedikerat med skräddarsydda lösningar. I rollen kommer du att arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i våra kunders IT-miljöer. Det ingår även arbete med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten. Du löser ärenden som vår servicedesk eskalerat vidare och du förser dem i sin tur med kompetens, rutiner och dokumentation. Det händer att du sitter i kundmöten inför ett underhåll och planerar arbetet med kund.

Iver - Where technology meets business

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete.

Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation. På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.

För att lyckas hos oss tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen med inriktning mot IT-drift. Du känner dig trygg i dina tekniska kompetenser men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper samt att du håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och du har en god förmåga att både arbeta i team såväl som självständigt. Iver är Goldpartner till Microsoft och det är meriterande om du har kunskaper inom Windows Server, Office 365/Azure och brandväggar.

Vi ser att du har kunskap inom åtminstone några av följande områden:

  • Lösa tyngre användarproblem med djupgående felsökning
  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows server-miljöer
  • Windows Server med tillhörande tjänster, virtualisering, lagring och backup
  • Microsoft 365, Office/exchange, Intune/Autopilot och Azure
  • RDS och Citrix
  • Molnlösningar och migrering, kommunikation och kombinationer av molnlösningar
  • Säkerhet (patchning & MFA)
  • Nätverkskunskap (brandväggar)
  • Kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar

Placeringsort

Du kommer ha möjlighet att ha en flexibel arbetsplats men utgår från vårt kontor i Göteborg, Alingsås eller Borås.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen att kontakta Jacob Ivarsson (jacob.ivarsson@iver.se) om du har frågor kring tjänsten.

Välkommen till Iver!

Avdelning

Cloud & Infrastructure

Roll

IT Technician

Plats

Göteborg, Borås, Alingsås

Kontakt

Kontakt
Kajsa Holzwart