IT Supporttekniker - sökes till Iver information & Cybersäkerhetsavdelning

Cyber Security · Solna · Hybridarbete

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".
Nu söker vi en IT Supporttekniker som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre och säkrare IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?


Din roll på Iver?
I rollen som IT Support tekniker blir du en del i Ivers affärsområde ICS med ansvar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster för kunder med särskilda säkerhetskrav. Du arbetar i Iver ICS:s Technical Assistance Center med ansvar för Ivers tjänsteleverans, så som infrastruktur, system- och applikationsdrift, användarnära tjänster och cybersäkerhetstjänster. Du kommer även att vara på plats hos en av Ivers kunder i Stockholm för teknisk support med fokus på klient- och certifikatshantering. Tjänsten som IT Support tekniker innebär flera olika typer av kundkontakt varför det är viktigt att du är serviceinriktad, har ett trevligt bemötande och är noggrann.

Hos oss kommer du att få arbeta med den absolut senaste tekniken, utvecklas kompetensmässigt och växa i din kunskap inom IT-säkerhetsområdet. Du och dina kollegor arbetar team-baserat och i nära kontakt med kundens representanter. Våra kunder är ofta stora nordiska företag, fintech, startups eller myndigheter med krav på hög nivå av informationssäkerhet och lösningar i teknisk framkant. Vissa av dem utgör samhällskritisk verksamhet och/eller har en särskild hotbild.


Vad erbjuder vi dig på Iver?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.


Din bakgrund och profil?
Du plockade troligen sönder den första dator du fick bara för att se hur den fungerar, och du har lagt en ansenlig mängd tid på att bygga Lego under din uppväxt. Din vilja att förstå hur saker fungerar är mer än bara ett arbete eller inlärt beteende och du brinner för teknik. Din vilja att förstå hur saker fungerar är mer än bara ett arbete eller inlärt beteende. Kanske har du tagit din examen precis inom IT alternativt har du några års erfarenhet av IT support och har ett intresse för nätverks- och cybersäkerhet och vill närma dig det området.

Är du tidigt i din karriär värdesätter vi förmågan till vidareutveckling framför mångårig erfarenhet. Har du längre arbetslivserfarenhet tittar vi också på din förmåga att ta större ledarskap inom exempelvis kontinuerligt förbättringsarbete, förändringshantering och införandeprojekt. 

Erfarenhetsmässigt söker vi dig som har:

 • Erfarenhet av arbete på en Servicedesk, NOC eller som Onsite-tekniker med erfarenhet av ITIL-baserade ärendehanteringssystem
 • God erfarenhet av Windowsmiljöer inklusive Active Directory, AAD, Windows Server med mera
 • Klienthantering
 • Microsoft Office
 • Exchange
 • Erfarenhet av switching- och routingprotokoll samt virtualiseringsmiljöer
 • Förståelse och medvetenhet inom tekniskt och processmässigt informationssäkerhetsarbete
 • Vi ser att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Vi ser det som meriterande för tjänsten som du har erfarenhet av:

 • Linuxmiljöer
 • Intune / Configuration Manager
 • Övervakning och datavisualisering med exempelvis Zabbix, Prometheus och Grafana/Kibana.


Ivers affärsområde ICS (Information & cybersäkerhet) ansvarar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster och drift för kunder med särskilda säkerhetskrav. Av denna anledning kommer vi i rekryteringsprocessen genomföra bakgrundskontroller. Svenskt medborgarskap ett krav.

Placeringsort:

Iver finns på 25 platser i Sverige & Norge. Denna tjänst kommer du att utgå från vårt kontor i Solna, Stockholm.

Sök till oss!

Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort i Stockholm, Solna. Har du frågor och funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson (Andreas.nilsson@iver.se). Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Iver!

Avdelning

Cyber Security

Roll

Information Security Engineer

Plats

Solna

Kontakt

Kontakt
Andreas Nilsson