Account Manager - sökes till Iver

Sales & Business Development · Solna · Hybridarbete

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you”, "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way". Nu söker vi en driven Account Manager som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har en förmåga att göra komplex IT enkel och som gillar att upprätthålla värdefulla kundrelationer. På Iver är lagandan stark och nu har du chansen att bli en del av vårt framgångsrika säljteam inom Iver.

 

Din roll på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi våra kunder att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Vårt löfte till såväl kunder och medarbetare är enkelt: Vi lovar att alltid finnas ”Beside you”, ”Behind you” och ”Before you”.   

I din roll på Iver kommer du att arbeta som Account Manager med fokus på kunder inom small & medium business (SMB). Vår kundbas är bred med representation inom nästan alla branscher och sektorer. Din viktigaste uppgift som Account Manager är att fokusera på dina kundkonton, nya och befintliga i samverkan med dina kollegor. Du jobbar ständigt med att hitta nya affärer och utveckla befintliga. Du är trygg i dig själv och är van att erbjuda komplex tjänsteförsäljning inom IT (privata/publika moln) till SMB-kunder och har god förståelse för köpbeteende och krav. Du kommer att leda hela säljcykeln med allt från att identifiera affärsmöjligheter, kvalificering, utveckla lösningen, skriva offerter, prissättning, skapa presentationer för ledande befattningar, förhandla och stänga affärer.

Inom Ivers affärsområde SMB är personlig kontakt och geografisk närhet nyckeln i våra långsiktiga relationer med kunden. Du kommer tillhöra ett nationellt tajt säljteam där vi tillsammans jobbar emot gemensamt uppsatta mål med högt i tak. Du kommer även jobba tillsammans med geografiskt nära dedikerade kundteam för att etablera den personliga kontakten med nya och befintliga kunder.

 

Vad erbjuder vi dig på Iver?

Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och som har +3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom IT. Vi tror att du är en kommunikativ stjärna som är lyhörd, driven och har stort fokus på kundernas behov. Du brinner för att göra affärer genom personligt engagemang, innovativa lösningar och kompetens i framkant, med målet att vara en långsiktig och hållbar partner. I rollen kommer du att möta kunder och nyckelpersoner i ledande befattningar och behöver ha förmågan att snabbt bygga förtroende. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som säljare och medarbetare för att bidra till arbetsglädje, vår tillväxt och ett bra kundbemötande.


För att passa i rollen som Account Manager hos Iver har du:

  • Flerårig erfarenhet av komplex försäljning inom IT
  • Har en konsultativ sälj-approach för att upptäcka och förstå potentiella affärsmässiga drivkrafter och tekniska krav
  • Bevisad förmåga att skapa och formulera övertygande erbjudanden som löser kunders affärs- och teknikproblem
  • Dokumenterad framgång när det gäller att bearbeta nya kunder, utveckla bra relationer med beslutsfattare och stänga affärer.
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • Innehar B-körkort

 

Det är meriterande om du har:

Akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.


Placeringsort:

Vi söker till vårt kontor i Stockholm.

 

Välkommen att söka rollen som Account Manager inom SMB!

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Du är välkommen att kontakta Jim Qvarfordt på jim.qvarfordt@iver.se vid eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Avdelning

Sales & Business Development

Roll

Account Manager

Plats

Solna

Kontakt

Kontakt
Hanna Ström