Senior IT-tekniker - sökes till Iver

Cloud & Infrastructure · Malmö · Hybridarbete

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".  Nu söker vi en erfaren IT-tekniker om vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Din roll som IT-tekniker på Iver?

Som erfaren IT-tekniker på Iver kommer du vara en del av vårt Technical Operations team i Malmö eller Helsingborg/Landskrona. Tillsammans med ditt team kommer du arbeta med kunder som har komplexa IT-miljöer där du bland annat arbetar med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer. Du kommer även hjälpa våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten. Vid större förändringar, underhåll eller planerade arbeten kommer du även vara delaktig i kundmöten. I din roll har du även ett tätt samarbete med vårt support center där du löser ärenden som de eskalerat vidare till er i Technical Operations. På Iver är lagandan stark och vi hjälps därför åt med att förmedla kompetens, rutiner och dokumentation för att kunna vidareutveckla våra processer.

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Du kommer tillhöra ett team som arbetar tätt tillsammans och där kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag är en naturlig del i arbetet.

Iver är Goldpartner till Microsoft och som tekniker kommer du arbeta mycket med Microsoft Server, Office 365/Azure och brandväggar. Vi arbetar bland annat med vmware, windows server, office365 och Citrix/RDS-system samt olika kommunikations-, övervaknings-, virusskydds- och säkerhetslösningar.
 

Iver - Where technology meets business
Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete.

Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation.På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow.


Vem är du?

För att lyckas hos oss tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom IT- branschen med inriktning Windows Server. Du känner dig trygg i dina tekniska kompetenser men drivs också av att utvecklas och bygga på dina kunskaper och håller dig uppdaterad på nya tekniker. Du är en person som har en naturlig problemlösningsförmåga och känner dig trygg i att fatta egna beslut, du är involverande och engagerad i ditt arbete och dina kollegor, och du tycker att det är kul att både arbeta i team såväl som självständigt.

Vi ser gärna att du har kunskap inom några av följande områden:

  • Lösa tyngre användarproblem med djupgående felsökning.
  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows server-miljöer.
  • Windows Server med tillhörande tjänster
  • Virtualisering (VMware).
  • Microsoft 365, Office/exchange, Intune/Autopilot och Azure.
  • RDS och Citrix.
  • Grundläggande nätverkskunskap (DNS,DHCP,TCP/IP).
  • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

 Placeringsort:

Iver finns på 25 platser i Sverige & Norge, för denna roll kommer du att utgå ifrån vårt centrala kontor i Malmö eller Helsingborg/Landskrona. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Känner du att Iver verkar vara en spännande arbetsplats, skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Tobias Sjoberg (tobias.sjoberg@iver.se) eller Joakim Jönsson (joakim.jonsson@iver.se) för tjänster som rör Helsingborg/Landskorna. 

Välkommen till Iver!

Avdelning

Cloud & Infrastructure

Roll

IT Technician

Plats

Malmö

Kontakt

Kontakt
Hanna Ström