Team Manager Operations - sökes till Iver Information & Cybersäkerhetsavdelning

Cyber Security · Solna

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara "beside you", "behind you" och "before you". Vi kallar det för "The Iver way".

Vi söker nu dig som är en driven ledare från IT - branschen och vill vara med och driva vårt Technical Operations team inom Network & Security och som vill bli en del av Iver och vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?


Din roll som Team Manager på Iver?

Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för våra kunders verksamhet hjälper vi våra kunder att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation.

I denna roll kommer du att leda ett av våra kundteam inom ICS (Information Cyber Security) på Iver. På ICS jobbar vi med kundteam som upprätthåller hela vertikalen för de kundleveranser som vi ansvarar för. Kund och teknik är i fokus, och teamet som du kommer att leda ansvarar för support, felsökning och incidenthantering för våra kunders räkning. 

  Som Team Manager leder du ca 15 medarbetare och ansvarar för ditt team både ur ett affärs- och medarbetarperspektiv. Det innebär att leda, engagera, stödja och följa upp teamets arbete för att säkerställa en kvalitativ leverans för kund. Genom ditt ledarskap leder du ditt team mot framgång! 
För att kunna leverera IT-tjänster i världsklass behöver vi vara en arbetsplats för marknadens bästa medarbetare. Du ansvarar för introduktion av nya medarbetare och följer vår medarbetarresa My Journey. Iver är ett kompetensföretag med en stark innovationskultur. Rollen inbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som ledare. Vi söker därför nu dig med ständig framåtanda, som motiveras av tillväxt, ständig förändring och nya utmaningar!

 Vad erbjuder vi dig?

Iver - Where technology meets business. Hos Iver får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. Iver är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Vårt mål är att våra kunder – här i Norden och internationellt – ska se oss som en ledande partner för digital transformation.

På Iver är vi inkluderande och strävar efter genuint samarbete där vi arbetar mot gemensamma mål. Inom Iver finns stora möjligheter till utveckling och vi står bakom dig när du vill lära dig mer – inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden.

Hos Iver är du också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur vi gör saker är viktiga ingredienser och vi är övertygade om att det är så vi utvecklas. We’re not big blue. We’re yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera.

Din bakgrund och profil:

Du är en driven och lyhörd ledare från IT-branschen med ett brinnande intresse för IT och människor. För att lyckas i rollen har du själv bakgrund och har arbetat inom operations – och/eller säkerhetsområdet och känner dig trygg i din tekniska kompetens.
Du har erfarenhet av att leda en IT-leverans och dess processarbete, såväl som att leda och utveckla personal. Vårt ledarskap är tydligt och kräver styrkor i tre dimensioner, People, Business och Technology.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, Som ledare är du kommunikativ, har ett aktivt ledarskap och en coachande förmåga. Du sätter tydliga mål, följer upp och inspireras av att se dina medarbetare utvecklas och skapar arbetsglädje. Vi vill att du utvecklas tillsammans med oss, både som medarbetare och ledare för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

För att lyckas i rollen som Team Manager ICS har du:

  • Erfarenhet av att arbeta som ledare med personalansvar. 
  • Relevant Högskole- eller Universitetsexamen, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 
  • God teknisk förståelse inom nätverk & säkerhetsområdet.
  • Erfarenheter av att driva och arbeta med IT Service Management och IT processer.  
  • Erfarenhet av att koordinera, planera och schemalägga.
  • Vana att leda i förändring.

Som ledare är du:  

  • Kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö. 
  • Har förmågan att coacha, leda och inspirera dina medarbetare och team.  
  • Är en kulturbärare och visar vägen framåt. 
  • Samarbetsvillig, tar ägarskap och hittar proaktiva lösningar.  

Placeringsort:

Iver finns på 26 platser i Sverige & Norge. Denna rollen utgår från vårt fantastiska kontor i Stockholm. Vissa resor förekommer i tjänsten till våra andra kontor. 

Ivers affärsområde ICS (Information & cybersäkerhet) ansvarar för Ivers tjänsteleverans av cybersäkerhetstjänster och drift för kunder med särskilda säkerhetskrav. Av denna anledning kommer vi i rekryteringsprocessen genomföra bakgrundskontroller.
 

Sök till oss!  

Ansökan:

Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2023-09-30. Du är välkommen att kontakta Poonam Jain (poonam.jain@iver.se) vid frågor eller funderingar kring tjänsten.  Vi ser fram emot din ansökan.

 

Välkommen till Iver! 

Avdelning

Cyber Security

Roll

Plats

Solna

Kontakt

Kontakt
Poonam Jain